Vinete impanate cu usturoi

Printeaza

Vinete impanate cu usturoi din: vinete, usturoi, ceapa, ardei, suc de rosii, sare, ulei.

Ingrediente:Vinete impanate cu usturoi

  • 4 vinete
  • 1 căpăţână de usturoi
  • 2 cepe
  • 3 ardei
  • suc de roşii sau roşii proaspete
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Se curăţă vinetele de coajă, se taie în lung în 4 bucăţi, se presară cu sare şi se crestează în câteva locuri, în care se pun bucăţele de usturoi. Se înăbuşă apoi, pe rând, în puţină apă, până se înmoaie.

Ceapa se căleşte şi ea în puţină apă, apoi se adaugă suc de roşii. Se aşază totul în straturi: vinete, ardei, roşii şi din nou la fel. Se pune sare după gust, mărar, pătrunjel, ulei.

Se pun la cuptor sau pe aragaz. Se servesc calde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.