Vinete gratinate cu carne si cascaval

Printeaza

Vinete gratinate cu carne si cascaval din: vinete, ulei, sare, ceapa, carne tocată de porc, bulion, piper boabe şi măcinat, caşcaval, frunze de salată pentru ornat, cimbru uscat.

Ingrediente:Vinete_gratinate_cu_carne_si_cascaval

  • 2 vinete medii
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • 2 cepe
  • 500 g carne tocată de porc
  • 2 linguri bulion
  • piper boabe şi măcinat
  • 150 g caşcaval
  • frunze de salată pentru ornat
  • cimbru uscat

Mod de preparare:

Toci carnea la maşină. Cureţi ceapa şi o tai julienne, apoi o căleşti în ulei până când devine sticloasă. Căleşti carnea tocată cu ceapa, pui sare, piper şi, la sfârşit, pasta de roşii.

Laşi să scadă câteva minute, apoi opreşti focul, lei vinetele, le speli, le tai în jumătăţi, le scoţi miezul cu o lingură, le stropeşti cu amestec de sare şi ulei, apoi le pui în cuptorul încins circa 10 minute, ca să se înmoaie.

Scoţi vinetele din cuptor, le scurgi de suc şi le umpli cu compoziţia de carne. Pe deasupra gratinezi cu caşcaval şi dai la cuptor să se rumenească.

Vinete gratinate cu carne si cascaval

Vinete_gratinate_cu_carne_si_cascaval

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.