Vinete gratinate cu branza dulce si rosii

Printeaza

Vinete gratinate cu branza dulce si rosii din: vinete, brânză dulce de vacă, roşii,faină, usturoi, ulei, verdeaţă.

Vinete gratinate cu branza dulce si rosii

Ingrediente:

  • 3 kg vinete
  • 500 g brânză dulce de vacă
  • 1 kg roşii
  • 100 g faină
  • 50 g usturoi
  • 200 ml ulei
  • 2 legături verdeaţă

 

Mod de preparare:

Vinetele, curăţate de coajă şi tăiate felii în lungime, se pudrează cu puţină faină şi se trec prin ulei încins, până se pătrund pe jumătate.

In tava unsă se aşează straturi vinete, felii de roşii, verdeaţă tăiată mărunt şi brânză.

Deasupra ultimului strat, peste vinete, se presară usturoiul tăiat mărunt, se pun felii de roşii, verdeaţă tăiată mărunt, uleiul rămas şi se dă la cuptor pentru coacere şi gratinare.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.