Vinete cu umplutura de carne tocata

Printeaza

Vinete cu umplutura de carne tocata

Vinete cu umplutura de carne tocata

Ingrediente:

  • 4 vinete
  • 1 ceapă
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei iute roşu
  • 1 căţel de usturoi
  • 200 g brânză de capră
  • 200 g carne tocată de vită
  • sare,
  • piper
  • piper cayenne
  • 125 ml supă

Mod de preparare:

Spălaţi vinetele, curăţaţi-le, tăiaţi-le pe lung şi îndepărtaţi-le pulpa. Tocaţi mărunt 100 g din pulpă. Pregătiţi ceapa şi ardeiul şi tăiaţi-le bucăţi mici. Spălaţi ardeiul iute, curăţaţi-l, tăia­ţi-l pe lung, îndepărtaţi-i seminţele şi tocaţi-l foarte mărunt.

Curăţaţi usturoiul, spălaţi-l şi pisaţi-l. Frământaţi brânza de capră, carnea tocată, ardeiul gras, vinetele tocate, ceapa, usturoiul şi ardeiul iute. Condimentaţi amestecul cu sare, piper şi piper cayenne.

Incingeţi cuptorul la 180°C. Cu acest amestec umpleţi jumătăţile de vinete, apoi aşezaţi-le în forma de sufleu. Turnaţi supa şi daţi vinetele la cuptor cea. 60 de minute. Dacă doriţi, puteţi orna cu peperoni.

Vinete cu umplutura de carne tocata

Vinete cu umplutura de carne tocata.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.