Vinete cu sos

Printeaza

Vinete cu sos

Ingrediente:Vinete cu sos

  • 500 g vinete
  • ulei
  • usturoi
  • ardei iute
  • 10 ml sos soia
  • 30 ml vin alb
  • 80 ml zeama pui
  • amidon

Mod de preparare:

Vinetele se curata de coaja, se taie felii subtiri in diagonala si se prajesc putin in ulei. Se scot si se pun intr-o tigaie fara ulei. Se prajesc impreuna cu usturoiul si ardeiul iute, dupa gust.

Se adauga sosul de soia, vinul, zeama si se lasa la foc, la fiert. Se adauga o zeama de amidon, mai groasa, pentru fixarea gustului in vinete. Se serveste cu orez fiert.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.