Vinete cu rosii

Printeaza

Vinete cu rosii

Ingediente:Vinete cu rosii

  • 2 vinete
  • 1/2 kg roşii
  • ulei
  • 1 căţel de usturoi sau un fir usturoi verde
  • pătrunjel
  • sare
  • piper
  • făină

 

Mod de preparare:

Cureţi vinetele şi le tai în bucăţele pe care le dai prin făină şi le prăjeşti în ulei, Când sunt gata, le scoţi pe câteva şerveţele ca să se scurgă de ulei.

Cureţi roşiile şi usturoiul, apoi tai roşiile în sferturi şi toci usturoiul, le prăjeşti într-o tigaie cu ulei până se înmoaie bine, potriveşti gustul de sare şi piper şi le dai deoparte.

Aşezi vinetele într-un vas rezistent la căldură, torni peste ele sosul de roşii şi presari pătrunjelul tocat. Dai mân­carea la cuptorul încins şi o laşi circa 5-10 minute. Când e gata o serveşti imediat!

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.