Vinete cu rosii la cuptor (de post)

Printeaza

Vinete cu rosii la cuptor

Speli şi cureţi stil pijama 1 kg de vinete potrivite, le tai rondele potrivit de groase şi le prăjeşti în ulei încins pe ambele părţi, apoi le laşi să se scurgă pe şerveţele de hârtie.

Decojeşti 1/2 kg roşii, cureţi 5-6 căţei de usturoi, tai roşiile felii şi aşezi într-o cratiţă astfel: un rând de rondele de vinete, un rând de felii de roşii, ultimul rând fiind de vinete.

Pui câte un căţel de usturoi întreg printre straturi şi pre­sari sare după gust, apoi dai mâncarea la cuptor, la foc potrivit până se înmoaie roşiile.

Vinete cu rosii la cuptor (de post)

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Imi plac mult vinetele.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.