Vinete cu masline si patrunjel

Printeaza

Vinete cu masline si patrunjel din: vinete, masline, untdelemn, ceapa, rosii, patrunjel, marar, faina, suc de rosii.

Ingrediente:restaurantedelux-ro_retete_276

  • 4 vinete
  • 5 măsline mari
  • un pahar untdelemn
  • 6 cepe
  • 8 roşii
  • 4 legături pătrunjel verde şi mărar verde
  • o lingură faină
  • 200 ml suc de roşii

 

Mod de preparare:

Vinetele se spală, se taie felii, se sărează, se lasă să se scurgă bine, apoi se şterg şi se prăjesc în untdelemn.

Măslinele se desărează în apă fierbinte. Intr-o cratiţă se pun, alternativ, câte un strat de vinete, de roşii tăiate felii, decojite şi fără sâmburi, de măsline fără sâmburi, şi de verdeaţă tocată; se adaugă puţină făină.

Se repetă până ce se termină vinetele.

Peste ele se tpamă suc de roşii. Se dă totul la cuptor.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.