Vinete cu ceapă şi roşii la cuptor

Printeaza

Vinete cu ceapă şi roşii la cuptor din: vinete, ulei, sare, piper, ceapa, usturoi, rosii, oua, branza, smantana.

Ingrediente:Vinete cu ceapă şi roşii la cuptor

  • vinete
  • ulei
  • sare
  • piper
  • ceapa
  • usturoi
  • rosii
  • oua
  • branza
  • smantana

 

Mod de preparare:

Tai 2 vinete felii pe lungime , le ungi cu puţin ulei şi le prăjeşti în ulei până se rumenesc.

Pui sare şi piper după gust şi le aşezi într-o tavă, în straturi alternative cu felii subţiri de ceapă, usturoi tocat şi felii de roşii.

Termini cu un strat de vinete, torni 2 ouă bătute cu 100 g brânză şi 2 linguri de smântână şi dai totul la cuptor pentru 35 de minute. Sunt bune şi calde, şi reci.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.