Vinete cu branză la cuptor

Printeaza

Vinete cu branză la cuptor

Ingrediente:Vinete cu brânza la cuptor

  • 4-5 vinete
  • 250 g telemea de oi
  • 3 linguri ulei
  • 3-4 roşii
  • sare
  • 1 lingură făină

 

Mod de preparare:

Speli vinetele, le tai felii de 1 cm grosime, le presari cu sare, le laşi câteva minute deoparte să se scurgă de zeamă, apoi le treci prin ăină şi le prăjeşti în ulei încins.

După ce le rumeneşti pe toate, le aşezi pe şerveţele, să se scurgă de ulei.

Vinete cu brânza la cuptor1

In acest timp, dai separat roşiile şi telemeaua pe râzătoare, apoi aşezi într-un vas termorezistent sau o cratiţă un strat de felii prăjite de vinete, unul de roşii, unul de brânză până termini cu un I strat de vinete.

Presari apoi puţină telemea rasă şi dai mâncarea la cuptor, la foc potrivit, pentru 15-20 de minute.

Vinete cu brânză la cuptor

Vinete cu brânza la cuptor

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.