Vinete cu branza, rosii si carne de vita

Printeaza

Vinete cu branza rosii si carne de vita din: carne de vita, branza telemea, vinete, ceapa, rosii cherry, patrunjel, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Vinete_cu_branza_rosii_si_carne_de_vita

  • 200 g carne de vită
  • 100 g brânză telemea
  • 2 vinete
  • 1 ceapă
  • 16 roșii cherry
  • pătrunjel proaspăt
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se taie vinetele în două, pe lung și se scobește miezul. Se presară cu sare. Se lasă 30 minute să elimine apa. Miezul se lasă deoparte. Se toacă ceapa mărunt, iar carnea se taie cubulețe mici.

Se încing 2 linguri de ulei, se prăjește ceapa 1 minut și se adaugă carnea. Se amestecă bine și se prăjesc până se rumenește carnea.

La final se adaugă miezul de vinete, brânza rasă și pătrunjel tocat. Se pune sare și piper după gust.

Se spală jumătățile de vinete și se umplu cu amestecul de carne. Se pun câte 4 roșii în fiecare vânătă. Se coc 30 minute la foc moderat.

Vinete cu branza, rosii si carne de vita

Vinete_cu_branza_rosii_si_carne_de_vita

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.