Vinete coapte cu muschi de porc si branza

Printeaza

Vinete coapte cu muschi de porc si branza

Ingrediente:Vinete coapte cu muschi de porc si branza

  • 6 vinete mijlocii
  • 2 linguri unt
  • 250 g muşchi afumat de porc
  • 200 g brânză rasă
  • 50 g pesmet
  • sare

 

Mod de preparare:

Coci vinetele, le cureţi, le laşi să se scurgătai le dai sare. Ungi o formă cu unt şi aşezi în strat: un rând de felii de muşchi tăiate subţire, unul de fâşii de vinete, unt topit şi încă un rând de felii de muşchi şi de fâşii de vinete.

Deasupra pui brânza amestecată cu pesmetul. Dai tava la cuptor, la foc iute, până se rumenesc. Le serveşti calde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.