Vinete coapte cu branza de capra si busuioc

Printeaza

Vinete coapte cu branza de capra si busuioc din: vinete, branza de capra, busuioc, ulei de masline, sare, piper.

Vinete_coapte_cu_branza_de_capra_si_busuioc

Ingrediente:

  • 4 vinete
  • 300 g branza de capra
  • 1 legatura busuioc
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se preîncălzeşte cuptorul la 210° C. Se acoperă o tavă cu hârtie de copt.

Se spală vinetele şi se scurg de apă, apoi se taie felii pe lungime. Feliile se pun în tavă şi se stropesc cu ulei de măsline.

Se dau cu sare şi piper. Se coc 20 de minute, întorcând şi pe cealaltă parte.

Intre timp, brânza de capră se taie bucăţi, iar bu­suiocul se spală şi se toacă mărunt. Se scot vinetele din cuptor şi se lasă să se răcească.

Se montează un mille feuille direct pe farfurie, al­ternând o felie de vinete cu brânză şi frunzuliţe de bu­suioc.

Se dau cu sare şi pi­per şi se stropesc cu ulei de măsline. Se servesc imediat.

Vinete coapte cu branza de capra si busuioc

Vinete_coapte_cu_branza_de_capra_si_busuioc

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate te intereseaza si:

Vinete coapte in pesmet cu parmezan

Vinete coapte in pesmet cu parmezan

Vinete coapte in pesmet cu parmezan din: vanata, branza, rosii, cafea, patrunjel, pesmet, parmezan, ulei de masline, sare, piper, oua si sos arrabiata. Ingrediente: 1 vanata branza 1 borcan rosii in ulei 1/2 ceasca de cafea patrunjel proaspat tocat 3/4 cana pesmet parmezan ras 1/4 ceasca ulei de masline Sare și piper 2 oua 1 […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.