Vinete Bruschette

Printeaza

Vinete Bruschetta

Ingrediente:Vinete Bruschette

  • 4 felii paine, de 1,5 cm grosime
  • 1 catel usturoi
  • 10-12 linguri ulei
  • 1 vanata micuta taiata felii de 1cm
  • 150 g Mozarella taiata felii, apoi feliile taiate in 2
  • 4 rosii taiate felii
  • frunze de patrunjel

 

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul, se projeste painea pana ce devine crocanta. Se fraca fiecare felie pe o parte cu usturoiul. Se stropeste painea cu 1 lingura de ulei.

Se taie usturoiul felii. Se incing 8 linguri ulei, se adauga vinetele si usturoiul si se prajesc 8-10 minute, amestecand din cand in cand. Daca este nevoie se mai adauga ulei.

Se impart venetele pe feliile de paine, asezand deasupra feliile de Mozarella. Se pun rosiile deasupra, se asezoneaza. Se frig in cuptor 5-7 minute, pana ce se topeste branza. Se picura deasupra uleiul ramas.

Se orneaza cu frunze de patrunjel si se servesc imediat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.