Vinegreta de avocado

Printeaza

Vinegreta de avocado din: avocado, smantana, usturoi, lamaie, sare, piper, tarhon, patrunjel, ceapa verde.

Ingrediente:

  • 1 pulpa de la 1 avocado
  • 75 g smântână
  • 1 căţel de usturoi
  • zeama de la 1/2 lămâie
  • o mână de tarhon, pătrunjel şi ceapă verde
  • sare
  • piper
  • 1-2 linguri apă rece

 

 

Mod de preparare:

Intr-un tocător electric combină 1 pulpa de la 1 avocado cu 75 g smântână, 1 căţel de usturoi, zeama de la 1/2 lămâie, câte o mână de tarhon, pătrunjel şi ceapă verde, 1-2 linguri apă rece şi un praf de sare şi piper.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Salată rustică

Vinegreta de avocado cu verdeata

Vinegreta de avocado cu verdeata din: avocado, smantana, usturoi, lamaie, sare, piper, tarhon, patrunjel, ceapa. Ingrediente: 1 pulpa de la 1 avocado 75 g smântână 1 căţel de usturoi zeama de la 1/2 lămâie o mână de tarhon, pătrunjel şi ceapă verde sare piper 1-2 linguri apă rece   Mod de preparare: Intr-un tocător electric combină […]

 

Vinegreta de avocado cu usturoi

Vinegreta de avocado cu usturoi

Vinegreta de avocado cu usturoi din: avocado, smantana, usturoi, lamaie, sare, piper, tarhon, patrunjel, ceapa. Ingrediente: 1 pulpa de la 1 avocado 75 g smântână 1 căţel de usturoi zeama de la 1/2 lămâie o mână de tarhon, pătrunjel şi ceapă verde sare piper 1-2 linguri apă rece   Mod de preparare: Intr-un tocător electric combină pulpa […]

 

Vinegretă clasică

Vinegreta cu tarhon

Vinegreta cu tarhon din: ulei, mustar, otet, sare, ceapa, marar, patrunjel, capere, tarhon, piper. Ingrediente: 500 ml ulei 1 linguriţă cu muştar 1 linguriţă cu oţet sare 1 fir de ceapă verde mărar şi pătrunjel verde 20 g capere tarhon proaspăt piper Mod de preparare: Tocaţi mărunt verdeţurile şi caperele, apoi combinaţi-le cu muştarul, sarea, […]

 

Sparanghel cu unt, capere şi oţet balsamic

Vinegreta cu sparanghel

Vinegreta cu sparanghel din: sparanghel, otet, ulei, mustar, patrunjel, tarhon, ceapa. Ingrediente: 800 g sparanghel proaspăt 1/3 cană oţet balsamic 2 linguri supă de pui sau apă călduţă 2 linguri ulei de măsline 2 linguri muştar de Dijon 2 linguri pătrunjel tocat 2 linguriţe tarhon tocat 1 lingură ceapă de tuns tocată   Mod de […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.