Vineciori cu vin alb

Printeaza

Vineciori cu vin alb din: vineciori, vin, otet de mere, ulei de masline, sare, piper si nucsoara.

Ingrediente:Vineciori_cu_vin_alb

  • 800 g vineciori, oite
  • 200 ml vin alb
  • 1 lingurita otet de mere (optional)
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • nucsoara

 

Mod de preparare:

Curăţaţi vineciorii şi spălaţi-i bine sub jet de apă. Tăiati picioruşele.

Puneţi-i într-o tigaie cu vinul, sare, piper şi puţină nucşoară şi lăsaţi-i la fiert, la foc potrivit, până când scade tot lichidul.

Turnaţi peste ei uleiul şi lăsaţi-i să se prăjească uniform, pe ambele părţi.

Inainte de servire, stropiţi-i cu oţet de mere, dacă doriţi.

Vineciori cu vin alb

Vineciori_cu_vin_alb

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.