Vin rosu fiert cu anason si scortisoara

Printeaza

Vin rosu fiert cu anason si scortisoara din: portocala, lamaie, vin rosu, anason, cuisoare, scortisoara, gheata, limonada.

Ingrediente:Vin_fiert_cu_portocala_si_mar

  • 1 portocală
  • 1 lămâie
  • 750ml vin roşu
  • 2 stele de anason
  • 4 cuişoare
  • 2 beţe de scorţişoară, plus extra pentru servit
  • multă gheaţă, felii de portocală şi lămâie, pentru servit
  • limonadă

Mod de preparare:

Cu un cojitor de legume decojeşte lămâia şi portocala, apoi stoarce-le. Pune sucul şi coaja într-o oală mare, apoi adaugă vinul şi condimentele.

Lasă amestecul să fiarbă la foc mic 20 de minute, apoi răceşte-l complet.

Poate fi făcut cu o săptămână înainte şi păstrat la frigider.

Când îl serveşti, pune felii de portocală şi lămâie, gheaţă şi beţe de scorţişoară în pahare, apoi toarnă cantităţi egale de vin şi limonadă.

Vin rosu fiert cu anason si scortisoara

Vin_fiert_cu_portocala_si_mar

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.