Varzari cu nuca

Printeaza

Varzari cu nuca din: faina, sare, varza, morcov, ceapa,  nuca, ulei.

Ingrediente:Varzari_cu_nuca

Pentru aluat:

  •  1 kg făină
  •  apă călduţă
  •  sare

Pentru umplutură:

  •  1 kg varză
  •  1 morcov
  •  1 ceapă
  •  100 g nuca
  •  50 ml ulei

 

Mod de preparare:

In uleiul încins căleşti urgent varza tocată mărunt, ceapa tăiată solzişori şi morcovul ras. La final, adaugi nucile şi le mai căleşti puţin împreună.

Din făină, sare şi apă caldă frămânţi un aluat moale şi uscat, pe care îl laşi câteva minute să se odihnească la cald, apoi îl întinzi şi îl tai pătrăţele. Umpli fiecare patrăţel cu o linguriţă de amestec, apoi le uneşti capetele sub formă de bocceluţă.

Ungi vărzările cu puţină margârină şi le dai la cuptorul încins, până se rumenesc apetisant.

Varzari cu nuca

Varzari_cu_nuca

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.