Varză roşie cu vin

Printeaza

Varză roşie cu vin

Ingrediente:Varză roşie cu vin

  • 1 varză roşie
  • 3 linguri ulei
  • 250 ml vin alb
  • 1 lingură zahăr tos
  • 1 lingură margarină
  • 1 linguriţă zeamă de lămâie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi varza, o speli şi o tai mărunt. încingi uleiul într-o cratiţă şi adaugi varza, zahărul, sare şi piper după gust. O căleşti bine, apoi tomi puţină apă şi tot vinul, amesteci şi laşi să fiar­bă până se înmoaie varza.

La sfârşit adaugi marga­rina topită amestecată cu zeamă de lămâie şi dai cratiţa deoparte. E foarte bună caldă, ca atare sau ca garnitură la mâncăruri de cartofi sau cu tăieţei.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.