Varza noua cu carne

Printeaza

Varza noua cu carne din: varza, cotlete de porc, cimbru, oregano, boia iute, sare, boia dulce, pasta de ardei, piper, ulei de floarea soarelui, ceapa rosie, usturoi, vin si marar.

Ingrediente:

  • o varza
  • 500 g cotlet de porc
  • cimbru
  • oregano
  • o lingurita boia iute
  • sare
  • o lingurita boia dulce
  • 2-3 linguri pasta de ardei
  • piper macinat
  • 30 ml ulei de floarea soarelui
  • 2 cepe rosii
  • 2-3 catei de usturoi
  • 100 ml vin alb
  • o legatura marar

 

Mod de preparare:

Se spală varza, se taie fin, se dă cu sare şi se frământă puţin.Se curăţă ceapa şi se taie solzişori, apoi se căleşte cât să se înmoaie si se adaugă varza. Se fierb la foc potrivit.

Se condimentează carnea cu sare, piper, cimbru, usturoi pisat, se stropeşte cu ulei şi vin alb şi se fierbe la foc mic. După ce a fiert varza, se condimentează cu sare, piper, cimbru, mărar, oregano, boia iute si dulce.

Se adaugă la final pasta de ardei şi se mai fierbe câteva minute. Se serveşte cu friptură şi se ornează cu mărar.

Varza noua cu carne

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.