Varza in straturi

Printeaza

Varza in straturi din: varza, costita, kaizer, smantana, cascaval, rosie, boia, piper, cimbru, seminte de marar, sare, patrunjel, unt, pesmet.

Ingrediente:Varza_in_straturi

  • 1 varză dulce potrivită
  • 200 g costiţă sau kaizer
  • 200 g smântână
  • 100 g caşcaval ras
  • 1 roşie mare
  • 1/2 linguriţă cu boia dulce
  • 1/2 linguriţă cu piper negru măcinat
  • 1/2 linguriţă cu cimbru uscat
  • 1/2 linguriţă cu seminţe de mărar
  • sare
  • câteva fire de pătrunjel
  • 25 g unt
  • 1 lingură cu pesmet

 

Mod de preparare:

Pune varza la fiert în apă cu sare. Desfă-o în foi şi pune un strat (8 foi) într-o tavă tapetată cu unt şi pesmet.

Pune feliile de costiţă la prăjit şi amestecă smântână cu condimentele. Lasă costiţa la scurs, pune un strat de cremă peste foi, apoi un strat de caşcaval ras.

Pune acum feliile de costiţă, apoi din nou varză, cremă, caşcaval. Ultimul strat să fie de costiţă. Dă la cuptor, la foc potrivit.

 

Varza in straturi

Varza_in_straturi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.