Varză franţuzească

Printeaza

Varză franţuzească din: varza, ciuperci, oua, marar verde, boai iute, piper macinat, otet balsamic si ulei de masline.

Ingrediente:Varza_frantuzeasca

  • 4 verze mici
  • 400 g ciuperci
  • 2 oua
  • 1 legatura de marar verde
  • 1/2 lingurita boia iute
  • 1/2 lingurita piper macinat
  • 1 lingurita otet balsamic
  • cateva picaturi ulei de masline

 

Mod de preparare:

Cureţi, speli şi toci mărunt ciuper­cile, verdeaţa şi ceapa, adaugi sare, piper şi ouăle şi amesteci bine. Opăreşti varza 5 minute (sau mai mult, în funcţie de tipul de varză), după care o desfaci uşor, foaie cu foaie.

Umpli fiecare foaie, din interior spre exterior, cu compozitia pregatita in prealabil. Legi cu sfoara, apoi pui varza intr-o tava cu apa si ulei. Dai tava la cuptor pentru 50 de minute.

Varză franţuzească

Varza_frantuzeasca

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.