Varza dulce noua cu peste prajit

Printeaza

Varza dulce noua cu peste prajit

Varza dulce noua cu peste prajit

Ingrediente:

  • 2 verze noi mai mărişoare
  • ulei
  • roşii pentru gătit
  • mărar

 

Mod de preparare:

Toci mărunt varza şi o freci cu sare. O laşi 2-3 minute şi o pui să se călească într-o oală cu puţin ulei. La început o laşi doar cu uleiul ca să se înmoaie şi apoi torni câte puţină apă caldă (pe care ai încălzit-o între timp).

Când varza este fiartă, potriveşti de sare, pui roşiile fără pieliţe şi mărarul, în funcţie de gust, poţi adăuga puţin bulion şi astfel varza va fi mai roşiatică.

Pentru garnitură alegi peşte mai mic şi mai dulce (crap, caras), pe care-l pregăteşti aşa: îl cureţi foarte bine la exterior şi în interi­or, îl presari cu sare, îl treci prin mălai şi-l pui la prăjit.

Varza dulce noua cu peste prajit

Varza dulce noua cu peste prajit

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.