Varză cu tăiţei

Printeaza

Varză cu tăiţei

Ingrediente:Varză cu tăiţei

  • 1,5 kg varză dulce sau murată
  • 300 g tăiţei de casă
  • 2-3 linguri pastă de bulion
  • 1 lingură vegeta
  • cimbru
  • 1 legătură mărar
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 ceapă

 

Mod de preparare:

Ceapa se toacă şi se pune la călit cu ulei şi apă. Varza se taie mărunt, se freacă cu sare şi se lasă 10 minute, după care se pune peste ceapă, adăugându-se pastă de tomate, vegeta, cimbru şi se mai înăbuşă 10-15 minute.

Când varza este gata, se adaugă tăiţeii fierţi, se amestecă şi se dă la cuptor pentru 10 minute. Se garniseşte cu mărar verde tocat fin.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.