Varza cu taitei si smantana

Printeaza

Varza cu taitei si smantana din: varza, paste, ceapa, bulion, smantana, sare, piper, ulei.

Ingrediente:

  • 2 kg varză
  • 1 pachet paste fără ou
  • 3 cepe
  • 4 linguri bulion
  • 200 g smântână vegetală
  • sare
  • piper
  • 100 ml ulei

 

Mod de preparare:

Tai varza fideluţă, o dai, cu sare şi o laşi 20 de minute. O storci bine şi o pui la călit în jumătate din cantitatea de ulei bine încins.

O ţii aproximativ 10 minute, amestecând continuu, şi opreşti focul.

Tai ceapa mărunt şi o căleşti separat, în restul de ulei, până devine sticloasă.

Adaugi pastele fierte şi scurse, torni bulionul, sare şi piper după gust, şi o cană de apă clocotită.

O laşi la fiert, acoperită până scade sosul.

Imparţi varza în trei. O parte o laşi pe fundul cratiţei, o nivelezi, pui un strat de paste, apoi unul de varză, iar paste şi termini cu varză.

Torni smântână şi dai la cuptorul bine încins aproximativ o oră.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.