Varza cu smantana si cascaval

Printeaza

 Varza cu smantana si cascaval din: varza alba, lapte, faina, cascaval, nucsoara, smantana, sare, pesmet, unt.

Ingrediente:Varza cu smantana si cascaval

  • 2 kg varză albă
  • 100 ml lapte
  • 2 linguri făină
  • 100 g caşcaval
  • 3 g nucşoară
  • 200 ml smântână
  • 1-2 linguri sare
  • 15 g pesmet
  • 50 g unt

 

Mod de preparare:

Cureţi varza, apoi o împărţi în 6 părţi egale. O opăreşti cu apă sărată şi lapte. După ce s-a scurs, o aşezi într-o tavă unsă cu unt, adaugi smântână, nucşoara rasă, sarea, caşcavalul şi pesme­tul.

O dai la cuptor la foc mic, timp de o jumătate de oră şi o consumi fierbinte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.