Varza cu branza si smantana la cuptor

Printeaza

Varza cu branza si smantana la cuptor

Varza cu branza si smantana la cuptor

Ingrediente:

  • 1-1,5 kg varza
  • 200 ml lapte
  • 300 ml apa
  • 200 g branza desarata,
  • pasta de bulion
  • 2-3 linguri faina de orez sau gris

 

Mod de preparare:

Varza se taie in 8-10 bucati de marime potrivita, apoi se fierbe in apa si lapte, cu putina sare grunjoasa. Se lasa la fiert 3-4 minute, apoi se strecoara si se asaza intr-o forma unsa cu ulei.

Peste varza se toarna amestecul urmator: smantana, oua, piper, marar fin tocat, boia, pasta de tomate, faina de orez sau gris.

Faina de orez se obtine prin macinarea orezului prin masina de cafea. Nu se foloseste faina alba. Se rade apoi casul sau telemeaua desa­rata. Se da la cuptor la foc mic pana se inmoaie varza.

Varza cu branza si smantana la cuptor

Varza_cu_branza_si_smantana_la_cuptor.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.