Varză cu chimen

Printeaza

Se pune 1 varză creaţă (Savoy) curăţată şi tăiată mărunt în apa care fierbe timp de 3 minute, până se înmoaie, apoi se scurge. Se încinge 1 lingură ulei de măsline într-o tigaie. Se căleşte 1 ceapă tăiată fin 2-3 minute până devine moale şi aurie.

Se presară 2-3 linguriţe seminţe de chimen şi se mai lasă 2 minute până degajă aroma. Se adaugă varza şi se amestecă pentru a se încălzi uniform.

Varză cu chimen

Varză cu chimen

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.