Varza calita cu carnati si cimbru
PrinteazaVarza calita cu carnati si cimbru din: carnati de porc, varza, ceapa, ardei grasi, cimbru, sare, piper, suc de rosii, ulei, gogosar, marar.
- 500 g carnati de porc
- 2 kg varza taiata fideluta
- 1 ceapa tocata
- 2 ardei grasi rosii taiati julien
- cimbru
- sare
- piper boabe
- 1 cana suc de rosii
- 2 linguri ulei
- 1 gogosar
- 1 legatura marar
Mod de preparare:
Calesti in ulei încins ceapa, ardeii, gogoşarul şi cârnaţii tăiaţi în bucăţi până şe înmoaie. Torni puţină apă fierbinte şi laşi să fiarbă. Separat, freci varza cu un praf de sare şi o pui în vas. Potriveşti de sare şi presari piper boabe şi cimbru.
Dacă este necesar, mai torni puţină apă fierbinte. După ce varza a scăzut, torni sucul de roşii, acoperi şi dai la cuptor. Laşi până când varza „se topeşte” în gură şi adaugi mărarul tocat.
Varza calita cu carnati si cimbru
Pofta buna!