Varză de Bruxelles cu bacon

Printeaza

O reteta de varza de bruxelles cu bacon din: varza de bruxelles, ceapa, usturoi, bacon, ulei, boabe de mustar, seminte de pin, sare si piper.

Ingrediente:Varză de Bruxelles cu bacon

  • 600 g varză de Bruxelles
  • 1 ceapă
  • 3 căţei de usturoi
  • 150 g bacon slab
  • 3 linguri ulei
  • 1 linguriţă boabe muştar
  • 150 g seminţe de pin
  • sare
  • piper măcinat

 

Mod de preparare:

Cureţi verzele, le speli şi le fierbi circa 40 de minute, în apă cu sare. Treci apoi verzele printr-un jet de apă rece, le laşi să se scurgă şi le tai în două sau le laşi întregi pen­tru că au un aspect mai frumos. Cureţi ceapa şi usturoiul şi le toci mărunt.

Căleşti verzele împreună cu baconul. Adaugi boabele de muştar şi le laşi să se rumeneas­că circa 8-10 minute, amestecând din când în când.

Adaugi ustu­roiul, ceapa şi seminţele de pin, puţină apă şi fierbi totul 5 minute. Potriveşti gustul de sare şi de pi­per şi serveşti mâncarea caldă.

Varză de Bruxelles cu bacon

Varză de Bruxelles cu bacon

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.