Varenki

Printeaza

Varenki

Varenki

Ingrediente:

  • 1 ou
  • 1 cană făină
  • 1/2 cană cu smântână
  • 200 g brânză telemea
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Amesteci oul cu sarea, făina şi puţină apă şi frămânţi o cocă de tăieţei. O laşi să se odihnească o oră şi apoi întinzi o foaie subţire din care tai pătrate cu latura de circa 5 cm.

In fiecare pătrat pui o lingură de brânză rasă amestecată cu smântână, sare şi piper. Acoperi cu alt pătrăţel şi lipeşti bine mar­ginile.

Pui pătratele la fiert în apă clocotită şi un pic sărată şi-i serveşti cu unt topit şi presărate cu un praf de piper.

reţetă ucraineana

Varenki

Varenki

Pofta buna!

1 comentariu

  1. N-am auzit de o astfel de reteta pana acum

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.