Vacuta cu rosii

Printeaza

Vacuta cu rosii din: muschi de vita, unt, usturoi, patrunjel, oregano, bulion, sare, piper.Vacuta cu rosii

Ingrediente:

  • 4 felii groase de muschi de vita
  • 2 linguri unt
  • 2 catei de usturoi
  • 1 leg. patrunjel verde
  • 1 lingura oregano
  • 500g rosii în bulion
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se condimenteaza carnea cu sare si piper si se lasa 1 ora la marinat. Se topeste untul într-o tigaie si se rumeneste carnea pe ambele parti. Separat, se amesteca rosiile cu usturoiul pisat, patrunjelul si oregano.

Se toarna acest amestec peste carne si se lasa sa fiarba 25-30 de minute la foc mic. Se poate pune si la cuptor, 20-25 de minute, dar atunci carnea trebuie sa fie în întregime acoperita de sos.

Se serveste cu cartofi natur sau orez si salate de legume proaspete.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.