Usturoi cu unt si patrunjel

Printeaza

Usturoi cu unt si patrunjel din: usturoi, unt, patrunjel.

Ingrediente:Usturoi cu unt si patrunjel

  • 10 căţei de usturoi
  • unt
  • pătrunjel proaspăt, tocat mare

 

 

Mod de preparare:

Curăţaţi usturoiul şi tăiaţi-l în patru. Puneţi-l într-un castron Adăugaţi aproximativ 1 litru (4 căni) de apă şi fierbeţi la foc mic până se înmoaie. Scurgeţi şi adăugaţi unt după gust.

Puneţi din nou pe foc ca să se înmoaie, daţi deoparte, încorporaţi pătrunjelul şi întinderi pasta pe o baghetă proaspătă sau pe pâine prăjită.

Se poate servi la ouă, carne, friptură de pasăre, peşte şi orice alt fel de mâncare.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.