Uscatele cu zahar vanilat

Printeaza

 

 

O reteta de uscatele din: oua, zahar pudra, zahar vanilat, faina, sare si ulei.Uscatele cu zahar vanilat

Ingrediente:

  • 5 ouă
  • 6 linguri zahăr pudră
  • 1 plic zahăr vanilat
  • 400 g făină
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Baţi ouăle cu un praf de sare, adaugi 1 lingură zahăr pudră, vanilia şi făina şi frămânţi un aluat ca de tăieţei.Il laşi deoparte 30 de minute, apoi îl întinzi într-o foaie subţire pe care o tai fâşii de 2 cm lăţime.

Le răsuceşti apoi pe deget astfel încât să obţii nişte spirale. Le laşi 5 minute să se usuce, apoi le prăjeşti în baie de aburi. Le scoţi pe şervete de hârtie care vor absorbi grăsimea şi presari cu zahă­rul pudră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.