Urzici cu maioneza

Printeaza

O reteta gustoasa de urzici cu maioneza, hrean, usturoi, sare, ridichii de luna.

Ingrediente:Urzici cu maioneza

  • 1 kg urzici
  • 4 linguri de maioneză
  • o lingură de hrean ras
  • 3 căţei de usturoi
  • sare
  • 4 ridichi de lună

Mod de preparare:

Se aleg urzicile, se spală în câteva ape reci şi se pun la fiert în­tr-un vas cu apă ce clocoteşte. Când urzicile sunt fierte, se s;curg şi se pa­sează bine.

Se combinai cu maioneză (preparată în casă), cu hreanul dat pe răzătoarea mică şi cu mujdei de ustu­roi.

Se servesc imediat, decorate cu ridichi de lună tăiate fâşii subţiri.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • urzici cu maioneza

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.