Urda cu marar si ceapa

Printeaza

Urda cu marar

Ingrediente:Urda cu marar si ceapa

  • 500 g urdă
  • 100 g smântână
  • 50 g unt
  • sare după gust
  • 6 fire ceapă verde
  • 1 jumătate cană frunzuliiţe de mărar verde

 

Mod de preparare:

Se toacă mărunt mărarul şi ceapa.Se freacă untul cu urda, sarea şi smântână, până devin o cremă

Se lasă la rece câteva ore, se oferă cu mămăligă caldă.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Este foarte buna pentru prepararea aperitivelor

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.