Untura si pasta de jumari

Printeaza

 Untura si pasta de jumari

Slănina o tai bucăţele potrivite pe care le pui la topit într-o cratiţă de 15-20 l, cu o jumătate de litru de apă, până îşi lasă untura. Laşi pe foc până când jumările şi untura sunt bine rumenite.

Strecori untura şi o pui în borcane bine uscate, pe care le legi cu celofan şi le aşezi în cămară. Jumările rămase le treci prin maşina de tocat, le amesteci cu sare, piper, muştar şi gogoşari acri tăiaţi mărunt sau tocaţi.

Pui pasta obţinută în borcane sau cutii de margarină cu capac. O poţi mânca oricând întinsă pe pâine!

Untura si pasta de jumari

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.