Unt moale

Printeaza

Unt moale

Unt moale

 

 

 

 

 

 

 

Se înmoaie un şervet în apă călduţă, se stoarce bine şi se înfăşoară în el cantitatea de unt necesară. Se ţine şer­vetul strîns la capete, frămîntînd bine untul cu mîna încăl­zită, pe deasupra şervetului.

O metodă mult mai simplă de a ţine untul moale este aceea de a-l ţine la loc călduţ pină se înmoaie, fără să se to­pească.

Untul puţin înmuiat este foarte bun pentru creme, paste şi la decorat. Pentru a obţine unt spumos se bate bine untul cu o lingură de lemn pînă devine o pastă pufoasă.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.