Unt cu verdeturi

Printeaza

O reteta delicioasa de unt cu verdeturi, unt, usturoi, marar, patrunjel, piper.

Ingrediente:Unt cu verdeturi

  • 200 g unt
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 legătură de mărar
  • 1 legătură de pătrunjel
  • piper

 

Mod de preparare:

Spală verdeaţa şi las-o să, se zvânte. Tai-o cât poţi de mărunt. Separat, freacă untul până scoţi

Adaugă usturoiul zdro­bit, un praf de piper şi verdeaţa tocată fin şi amestecă energic. Pasta astfel obţinută, pune-o pe o bucată de folie de aluminiu sau plastic şi rulează, dându-i forma dorită.

Lasă la rece până se întăreşte, aproximativ o oră. Foloseşte-l când pregăteşti cartofi la cuptor, friptură de vită sau pui sau chiar uns pe pâine prăjită.

Unt cu verdeturi

Unt cu verdeturi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.