Unt cu tarhon

Printeaza

Unt cu tarhon

Ingrediente:Unt cu tarhon

  • 100 g unt
  • 2 legături tarhon
  • sare

 

Mod de preparare:

Pui tarhonul spălat într-un vas cu apă clocotită şi-l fierbi 5 minute, îl scurg şi-l toci mărunt. Freci untul spumă, îl amesteci cu tarhonul, potriveşti de sare şi laşi la rece.

Il foloseşti pentru tartine şi sandvişuri la care poţi adăuga brânzeturi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.