Unt cu branza si praz

Printeaza

Unt cu branza si praz din: unt, branza de vaci, praz, usturoi, marar, tarhon, castravete si boia iute.

Ingrediente:Unt_cu_branza_si_praz

  • 150 g unt
  • 100 g branza dulce de vaci
  • 1 fir de praz (parte alba)
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 legatura marar
  • 1/2 legatura tarhon
  • 1 castravecior proaspat sau acru
  • 1/2 lingurita boia iute

 

Mod de preparare:

Amestecaţi brânza şi untul cu o lingură de lemn, adăugaţi boiaua şi ierburile aromate tocate cât mai fin. (Eventual, puteţi să le pisaţi cu puţină sare grunjoasă într-un mojar). Curăţaţi prazul de primul strat de foi, apoi tocaţi-l cât mai mărunt. Adăugaţi-I în amestecul cu brânză, împreună cu usturoiul pisat şi castraveciorul tocat cât mai mărunt şi amestecaţi bine pentru omogenizare.

Unt cu branza si praz

Unt_cu_branza_si_praz

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.