Umplutura din crema de nuci pentru pasca

Printeaza

Umplutura din crema de nuci pentru pasca

Ingrediente: Umplutura din crema de nuci pentru pasca

  • 6 ouă
  • 100 g zahăr pudră
  • vanilie
  • coajă rasă de lămâie
  • 180 g nuci mă­cinate

 

Mod de preparare:

Freci bine gălbenu­şurile cu zahărul, apoi adaugi vanilia, coaja de lămâie, nucile şi albuşurile bă­tute spumă.

Amesteci uşor şi pui com­poziţia peste foaia de aluat din tavă.

Umplutura din crema de nuci pentru pasca

Umplutura din crema de nuci pentru pasca

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.