Umplutura de şuncă

Printeaza

Umplutura de şuncă

Ingrediente:Umplutura de şuncă

  • 250 g şuncă
  • 100 g limbă afumată
  • 2 ouă răs­coapte
  • piper
  • sare
  • 1 linguriţă muştar

 

Mod de preparare:

Tocăm şunca, limba şi ouăle răscoapte. Punem împreună ouăle cu carnea, adăugăm piper, sare şi o lingură de muş­tar.

Amestecăm pînă ce căpătăm o um­plutură uniforma.

Potrivim sarea. Intre­buinţăm la chifle umplute. Scobim mie­zul chiflelor, le umplem, le ungem cu unt şi presărăm cu parmezan şi cu pu­ţin pătrunjel tocat.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.