Umplutură de pastă de sardele cu sos alb

Printeaza

Umplutură de pastă de sardele cu sos alb

Ingrediente:Umplutură de pastă de sardele cu sos alb

  • 200 g unt
  • 1-1/2 lingură făină
  • 1 ceaşcă lapte
  • pastă de sardele

 

Mod de preparare:

Preparăm un sos alb din unt, făină şi lapte, amestecînd pînă se face totul ca o pastă.

Luăm de pe plită şi cînd s-a ră­cit compoziţia, adăugăm 100 g unt. Adăugăm pastă de sardele, după gust.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.