Umplutura de ouă

Printeaza

Umplutura de ouă

Ingrediente:Umplutura de ouă

  • 5 ouă
  • 30 g unt topit
  • mărar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţăm de coajă ouă răscoapte, le tocăm sau le tăiem subţire, adăugăm unt topit, piper, sare şi mărar tocat (putem adăuga sos alb şi pătrunjel tăiat mărunt).

Umplutura de ouă se întrebuinţează la diferite piroşti sau se adaugă la alte um­pluturi : de carne, de măruntaie, de var­ză.

In acest caz nu mai punem sos.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.