Umplutură de ouă picantă

Printeaza

Umplutură de ouă picantă

Ingrediente:Umplutură de ouă picantă

  • 3—4 ouă răscoapte
  • 1/4 l ulei
  • 1 castravete mic în oţet
  • pătrunjel
  • oţet
  • 2 ouă

 

Mod de preparare:

Tocăm împreună 3—4 ouă răscoapte, pătrunjel, o bucăţică de castravete murat în oţet, sare şi piper.

Pregătim o maioneză din 1—2 ouă şi 1 lingură muştar, cu 1/4 l ulei.

Turnăm o lingură de oţet şi adăugăm tocătura de ouă amestecînd pînă cînd umplutura se ţine de lingură.

Dacă avem, putem adău­ga cîteva gîturi de raci tăiate mărunt.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.