Umplutură de ficat de viţel sau de pasare

Printeaza

Umplutură de ficat de viţel sau de pasare

Ingrediente:Umplutură de ficat de viţel sau de pasare

  • 200 g ficat de viţel
  • 3 gălbenuşuri
  • 50 g unt proaspăt
  • 1 lingură unt pentru prăjit
  • lapte
  • 1 ceapă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spălăm ficatul şi îl fierbem în lapte. Cînd este gata îl prăjim puţin în unt. In aceeaşi tigaie prăjim şi ceapa tăiată mă­runt. Lăsăm să se răcească şi trecem totul de două. ori prin maşina de tocat.

Frecăm untul pînă se face spumă. Adă­ugăm un gălbenuş crud şi două gălbe­nuşuri fierte tari, date prin sită. Frecăm bine, punem şi ficatul şi amestecăm pînă se face ca o pastă. Adăugăm sare şi piper.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.