Turtite de portocale

Printeaza

 Turtite de portocale

Ingrediente:Turtite de portocale

  • 200 g unt sau margarina
  • 200 g făină
  • 100 g portocale confiate
  • coajă rasă de portocală
  • 2 ouă
  • 3 gălbenuşuri
  • vanilie
  • 100 g zahăr
  • 150 g şerbet de ciocolată

 

Mod de preparare:

Untul se amestecă cu vanilia, coaja de portocală rasă, zahărul şi cu ouăle, apoi se pun şi portocalele confiate tăiate mărunt şi făina.

Se unge cu unt o tavă, se presară cu făină şi cu duiul sau cu o lingură se pun pe tavă turtiţe. Se dau la cuptor moderat circa 25 minute.

Cînd s-au răcit, se aşază una lîngă alta şi se şpriţuiesc deasupra cu şerbet de ciocolată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.