Turte umplute cu carne si mazare

Printeaza

Turte umplute cu carne si mazare din: carne tocată, ceapa, mazăre despicată, usturoi, nucşoara, boabe de piper, ou, sare.

Ingrediente:Turte umplute cu carne si mazare

  • 1 kg carne tocată foarte fin
  • 2 cepe mici, tăiate bucăţi
  • 1 ceaşcă mazăre despicată
  • 4 căţei de usturoi
  • 4 nucşoare
  • 8 boabe de piper
  • 1 ou
  • sare după gust

Mod de preparare:

Se amestecă ingredientele şi se fierb la foc mic, cu puţină apă.

Când apa s-a evaporat şi amestecul s-a uniformizat frumos, se ia de pe foc şi se amestecă cu oul bătut întreg, după care se trece prin tocător şi apoi se răceşte.

Se formează turte mici şi plate, iar acestea se frig până se rumenesc, la foc mic.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.