Turte de peste

Printeaza

Turte de peste din: conserve de sardele in sos tomat, cartofi, ceapa verde, lamaie, ulei, parunjel, sare, pipe

Turte de pesteIngrediente:

  • 3 conserve de sardele în sos tomat
  •  7 cartofi
  • 4 fire de ceapă verde
  • zeamă de lămâie
  • ulei
  • 1 legătură de pătrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Cartofii se curăţă de coajă şi se fierb în. apă cu sare. După ce au fiert, se scurg, se pasează şi se amestecă cu sardelele scurse, cu 2 linguri de sos din conservă, ceapa verde tocată foarte mă­runt.

Se potriveşte de sare şi piper. Se amestecă foarte bine, se răstoarnă-pe o suprafaţă presăra­tă cu făină. Se formează o turtă cu o grosime de 2-3 cm, care se taie triunghiuri. Turtele de peşte se prăjesc în ulei încins pe ambele părţi. Se scurg de ulei, se adaugă zeama de lămâie şi pă­trunjelul tocat mărunt.

Se servesc cu fasole ver­de fiartă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.